Mai sunt câteva locuri la Ultimate Guide to Mastering Burnout (+ Q&A joi)

Mai sunt câteva locuri pentru a te înscrie la ediția din toamna asta a programului Ultimate Guide to Mastering Burnout.

Sunt 45 de ore de lucru în timp real, desfășurate pe parcursul a 12 săptămâni, timp în care vom învăța și lucra cât mai aplicat, din mai multe unghiuri:

  • Anxietate & stres – cum funcționează sistemul nervos, cum este construit creierul nostru și cum poți să-ți relaxezi sistemul nervos pe loc.
  • Managementul timpului vs managementul energiei emoționale și mentale.
  • „Butoanele” pe care apasă tehnologia + dependența de social media & co.
  • Conflicte între valori și nevoi.
  • Asertivitate, limite & NVC – cum comunicăm, cum spunem nu?
  • Principii din filosofia antică a stoicismului care ne ajută în ritmul haotic al vieții moderne.

Și multe altele.

Am comprimat în aceste ore tot ce am aflat despre burnout din ce am testat pe propria-mi piele (și din 2 burnout-uri), din zecile de cărți pe care le-am citit, dar și din sutele de ore de lucrat 1-la-1 cu clienți.

Planul Fundamental include:
– 5 workshopuri mari – jumătate de zi, sâmbătă, online (aproximativ din 2 în 2 weekenduri, începând cu 2 octombrie și până la jumătatea lunii decembrie).
– 3 workshopuri a câte 3 ore – joi seara, online (1 / lună).
– 2 book-cluburi – tot a câte 3 ore, în care vom lucra pe know-how-ul din cărți cu sfaturi practice pe tema burnoutului (cărțile sunt incluse).
– 2 sesiuni intense de lucru 1-la-1 cu un Change Strategist.

Există și un plan Extra, pentru cine vrea să lucreze mai mult individual cu mine, în care sunt incluse 6 sesiuni 1-la-1 (4 pe parcursul programului și 2 de follow-up).

O să fie un program pragmatic, ceea ce înseamnă că ne vom asigura că știm răspunsurile la aceste 2 întrebări:
Cum putem implementa pe loc informațiile învățate, ca să vedem schimbări? Nu doar să acumulăm extra informații pe care le ținem în capul nostru, dar să nu facem nimic cu ele.
Cum măsurăm impactul acelor schimbări? E important să evaluăm situația actuală, să clarificăm ce vom încerca, cum vom măsura și când vom reanaliza, ca să ne dăm seama dacă suntem într-o direcție bună.

Pe site-ul organizației Whisper – Center for Strategic Change poți vedea cât costă investiția + cum te poți înscrie.

Costă ceva bani, știu. Dar, sincer, eu aș fi plătit cel puțin dublu ca cineva să-mi ofere toate aceste informații în urmă cu 6 ani, pentru că știu că mi-ar fi schimbat viața și aș fi evitat miște costuri care au ajuns să fie mult mai mari – costuri pe care încă le plătesc.

Locurile sunt extrem de limitate și vor fi date în ordinea înscrierii.

P.S. Dacă ești indecis, poți participa la un Q&A privat pe care-l voi ține joi seară (09 septembrie, începând cu 19:00). O să fie o scurtă introducere în subiectul burnout și o să adresez orice fel de frici, griji sau nelămuriri au rămas privind programul pe care-l voi ține în această toamnă. Te poți înregistra de AICI și vei primi automat pe mail detaliile.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed