Anunț: Ultimate Guide to Mastering Burnout (program toamna 2021)

În ultimii ani am scris mai multe materiale pe tema burnoutului – probabil ai citit seria Digital Control făcută împreună cu DoR în urmă cu două ierni sau newsletterul de acum un an, despre burnout colectiv.

Treptat am realizat cât de mare este nevoia de a lucra în profunzime la asta – însă pe termen lung, nu doar prin citit newsletters și articole, ascultat podcasturi sau participat la workshopuri de 2 ore și avut așteptarea să se rezolve. Sunt bune și ele, cu siguranță mai bune decât nimic, dar reprezintă doar un punct de pornire.

Este motivul pentru care am pus la punct un program intens și pragmatic anti-burnout, Ultimate Guide to Mastering Burnout, unde adun tot ce am învățat eu vreodată – din ce am aplicat pe mine și ce am văzut că funcționează în urma sutelor de ore în care am lucrat 1-la-1 cu high performers și lifelong learners.

Programul este organizat împreună cu Whisper – Center for Strategic Change și voi ține o primă ediție în această toamnă, din octombrie până în decembrie. O să fie o serie de workshopuri ample – în total peste 40 de ore de cursuri (online, pe Zoom, într-un grup restrâns).

Dacă ești interesat de acest program, înscrie-te pe formularul de aici. Este pentru a-ți semnala intenția, iar la finalul lunii august vei primi de la mine o serie de mailuri cu extra info: datele programului, costuri, răspunsuri la întrebări frecvente și mai multe informații utile, pentru a putea decide dacă dorești să te alături programului.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed