De vorbă cu oamenii #FITS2017: Oana Neagoe

Oana Neagoe @ FITS 2017

Acest articol face parte dintr-o serie de interviuri scurte luate oamenilor care participă la FITS 2017 (Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu). Oana se numără printre voluntarii de la această ediție.

Nume, vârstă, oraș, ocupație.

Oana Neagoe, 18 ani, Sibiu, elev.Când și cum a început povestea ta cu FITS?

Povestea mea a început în 2015, datorită celei mai bune prietene. Părinții ei lucrează în festival de foarte mult timp și prin ea am aflat de festival, ea ne povestea tot timpul cât de frumos e, unde merge, cu cine se întâlnește, a zis că e super interesant.Ce înseamnă pentru tine acest festival?

Acest festival înseamnă pentru mine noi lucruri și experiență. În fiecare an văd ceva nou.O amintire pe care n-o vei uita niciodată legată de acest festival.

În primul an am avut grijă de o directoare de festival din Canada și m-am înțeles super bine cu ea. A fost super drăguță cu mine, am legat o prietenie, n-o voi uita niciodată.Un sfat pentru cineva care vine la festival pentru prima oară?

Să se informeze dinainte la ce fel de piese de teatru vrea să meargă, să cumpere bilete din timp, să fie pregătită pentru multă aglomerație, haos, circulație… și lipsă de taxiuri.


Leave a Reply