De vorbă cu oamenii #FITS2017: Andreea Toader

Andreea Toader @ FITS 2017

Acest articol face parte dintr-o serie de interviuri scurte luate oamenilor care participă la FITS 2017 (Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu). Andreea Toader se numără printre voluntarii de la această ediție, a avut în grijă una din companiile prezente la festival. În plus, a făcut daily vlogging despre felul în care au curs zilele acestea, puteți vedea toate materialele pe canalul ei de YouTube.Nume, vârstă, oraș, ocupație.
Andreea Toader, 15 ani, Sibiu, elev.Când și cum a început povestea ta cu FITS?
Povestea mea cu FITS a început de când aveam 10 ani, atunci am descoperit festivalul. În sfârșit am împlinit vârsta la care pot să fiu voluntar. Eram (și sunt) fermecată.Ce înseamnă pentru tine acest festival?

Pentru mine, acest festival înseamnă noi prietenii și experiențe de neuitat.O amintire pe care n-o vei uita niciodată legată de acest festival.

Singura amintire pe care o am, deocamdată, din festival, este compania de care am avut grijă. Sunt niște oameni minunați, deja le duc dorul. Am primit de la ei bețe de tobe și autografe pe un afiș. Cu siguranță nu îi voi uita, cu ei mi-am început viața de voluntar.Un sfat pentru cineva care vine la festival pentru prima oară?

Oamenii care nu au ajuns până acum la FITS ar trebui să știe că este o experiență minunată, fie că ești voluntar sau doar spectator. Și știu că după prima piesă văzută nu prea o să mai vrei să pleci, dar amintește-ți să mănânci și să dormi, the main things.


Leave a Reply