Off the wall!

Undeva in universul asta minunat s-au aliniat frumos astrele si cineva a avut ideea sa scoata la iveala latura mea masculina pentru a o imortaliza pe vecie. Propunerea s-a sincronizat cu o idee mai veche de-ale mele, incoltita in urma videoclipulului lui Ciara – “Like a boy” + fascinatia pe care am avut-o dintotdeauna pentru Michael Jackson.

Sau, intr-o explicatie mai de pe Pamant: Alex Conu impreuna cu Razvan Baciu au venit cu o nebunie de proiect (suspans pana maine, cand vom avea ‘dezvaluirea’ ) si au zis sa imbrace patru femei in barbati si sa le foloseasca pe post de teaser. Mi-a placut mult ideea pozei asa ca nu au avut de dus lupte de lamurire cu mine, m-au convins instantaneu. M-am intors duminica in tara iar luni la prima ora (prima mea ora, adica 12 PM) m-am prezentat la studioul foto al lui Alex – cu care ma obisnuisem deja de Craciun, cand am facut pozele pentru Calendarul SuperFete / 2012.

Poza asta a mea ascunde de fapt un abdomen bine lucrat – de la cat am ras pana a iesit ceea ce vedeti voi aici! laughing Aveti mai jos si pozele cu colegele mele de barbatie care beau apa chioara: Andra Zaharia, Carmen Albisteanu si Corina Scheianu.

Romane, multumesc pentru garderoba!


7 Comments

  1. Multumesc! E meritul lui Alex Conu si Razvan Baciu happy

  2. Foarte faine pozele cu voi 4. Dar si unele poze cu baietii sunt fantastice! Chiar că ăi văd pe unii băieți făcând aceste lucruri. O parodie drăguță!

Leave a Reply