Conversatii matinale

De doua saptamani incoace imi suna telefonul in fiecare dimineata cand visez mai dulce (nu, nu tin niciodata telefonul pe silent noaptea, n-am de unde sa stiu ce se intampla grav de poate are careva nevoie urgenta de mine)… De fiecare data ma suna altcineva, dar se repeta aceasta conversatie:
– Buna ziua, ma intereseaza un concert cu Grasu/ Guess Who/ Maxi etc in data de X…
– Buna ziua, eu nu ma ocup de concerte ci de promovare. Pentru concerte va trebui sa discutati cu domnul Cristi Ochiu, el este impresarul.
– Da, vreau sa stiu pretul pentru un concert intr-un club in data X!
– Da, de partea asta se ocupa impresarul.
– Pai n-am numarul lui…
– Pai numarul meu de telefon de unde-l aveti?
– De pe pagina de Facebook a artistului.
– Eh, vedeti ca acolo pe Facebook imediat langa numarul meu veti gasi si numarul sau, unde scrie “Pentru Concerte”…
– (dupa cateva secunde in care se aude clickul la mouse) A, asta cu 074…?
– Da…
– Bine, multumesc, o zi buna.
– La fel.

N-am nicio problema sa ajut cu orice fel de informatii pe cei care ma suna, da’ nu cand sunt trezita din somn. laughing Si ii inteleg pe cei care nu lucreaza in industria asta ca nu fac diferenta intre termeni de genu’ : PR/manager/impresar, da’ cei care cu asta se ocupa ce scuza au? Mai ales cand am zis sa le usurez munca si am scris langa fiecare om din echipa mare, citet: “pentru presa”, “pentru concerte” etc, ca sa-si dea seama cu cine trebuie discutat… Pe viitor o sa pun sageti si o sa fac cerculete de culori diferite, sa sara in ochi. laughing


6 Comments

  1. Cerculetele din Google Plus ar trebui sa te ajute!happy

  2. Am invatat la master ca un relationist trebuie sa aiba telefonul deschis tot timpul si sa rezolve crizele cat mai repede. Este dureros insa cand cineva te suna foarte de dimineata si nu era important sau nu erai tu persoana care il putea ajuta. Si eu am fost sunat la 6:50 dimineata de o cantareata de muzica populara pensionara care dorea sa stie informatii despre anumite videoclipuri si materiale urcate pe un site de al meu. Si e greu la acea ora sa explici unei persoane care nu foloseste internetul cum functioneaza un site web, daca tu te-ai culcat la 4 dimineata. Din pacate multi nu se gandesc si la persoanele pe care le suna si la deranjeaza la ore matinale pentru diferite fleacuri.

  3. Nu stiu cum am ajuns aici, dar ma intereseaza si pe mine un concert Guess Who.

  4. Eu Mali Masli Reply to Eu

    Pyuric ma lasi sa te sun si eu la noapte sa te intreb daka a venit curentul in Militari?laughinglaughingdoar dami acordul k imediat sunlaughinglaughing

Leave a Reply