Lecții de disciplină: interviu cu Mike Benkovich, antreprenor, Australia

Dacă îți dorești să fii mai disciplinat, să nu mai ocolești taskurile importante și să nu-ți mai irosești timpul pe social media, atunci acest interviu s-ar putea să te ajute.

Am avut ocazia să stau de vorbă și să învăț mai multe de la un om care:
– În fiecare zi se trezește la 5:30, face sport, scrie în jurnal, face liste de idei sau lucruri pentru care este recunoscător -> importanța unor obiceiuri sănătoase într-o rutină zilnică.
– Are pedepse în cazul în care nu reușește să bifeze taskurile săptămânale pe care și le-a propus.
– Nu are niciun cont de social media, obișnuiește să-și lase telefonul acasă zile întregi. M-a inspirat și pe mine să iau câteva acțiuni în această privință, încă n-am ajuns la același nivel ca el, dar mă străduiesc.
– Se ghidează după principiile filosofiei stoice, singura carte pe care o are în format fizic este The Daily Stoic a lui Ryan Holiday.
– Practică sporturi de anduranță: participă la ultra-maratoane și se „recuperează” cu curse MTB de câte 12-24 de ore.
– Este într-o permanentă re-evaluare, căutând noi modalități prin care poate deveni mai bun – iar cărțile pe care le citește joacă un rol important în această privință.

Ok, am lungit destul introducerea. Este vorba de Mike Benkovich, web developer și antreprenor din Sydney, Australia.

În urmă cu 10+ ani, după ce a citit prima carte a lui Tim FerrissThe 4-Hour Workweek, Mike și-a dat demisia și de atunci lucrează pe cont propriu, câștigându-și existența exclusiv online. A pornit o agenție digitală și are câteva proiecte educaționale care-i sunt sursă de venit pasiv.

Dacă ai o oră la dispoziție, dă un play la interviul pe care i l-am luat lui Mike în cadrul podcastului The CEO Library. Și-ți recomand să ții un caiet aproape, să-ți notezi ideile care-ți vor veni pe parcurs.

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed