De vorbă cu oamenii #FITS2017: Ștefan Hadăr

Stefan Hadar @ FITS 2017

Acest articol face parte dintr-o serie de conversații scurte cu oamenii care participă la FITS 2017 (Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu). Ștefan se numără printre voluntarii din acest an.Nume, vârstă, oraș, ocupație.

Ștefan Hadăr, 18 ani, Sibiu, elev.Când și cum a început povestea ta cu FITS?

Povestea a început în 2015, când m-am înscris ca voluntar pentru că mi-a recomandat o prietenă să mă înscriu. Ea face parte din festival de când era mică, părinții ei lucrează aici și ea a crescut în teatru.Ce înseamnă pentru tine acest festival?

O agitație plăcută.O amintire pe care n-o vei uita niciodată legată de acest festival.

Anul trecut, când am avut în grijă o companie din Italia care trebuia să deschidă festivalul, avea spectacolul chiar după Carla’s Dreams. Ploua afară și n-aveau cum să-și țină spectacolul pentru că era scena udă. A trebuit ca eu, împreună cu încă o voluntară cu care eram pe acea companie, să facem rost de cearșafuri. Am fugit de la teatru cu cearșafurile prin mulțime și am reușit să ștergem scena cu cei de la tehnic, s-o acoperim. Și au reușit să-și țină spectacolul.Un sfat pentru cineva care vine la festival pentru prima oară?

Ar trebui să-și facă un program dinainte să înceapă festivalul. Să încerce să vadă cât mai multe spectacole.


Leave a Reply