Răsplată de neprețuit post-Linked Culture

Pyuric - The Obstacle is the Way - giveaway @ Linked Culture Timisoara 2017

Cel mai tare cadou pe care-l puteam primi post-conferință? Un like și un comentariu de la unul din autorii mei favoriți, Ryan Holiday.

Dar s-o iau de la început.

Poza de la începutul acestui articol mi-a fost făcută miercuri, în casa proprie, cu câteva minute înainte să fug la aeroport. A doua zi urma să vorbesc în cadrul conferinței Linked Culture din Timișoara, o conferință spin-off din PR Beta, dedicată marketingului cultural (am povestit deja despre asta în articolul anterior).

Aveam foarte mari emoții, fiindcă nu mai vorbisem de câțiva ani în public. Pregătisem un discurs de aproximativ 15 minute, discurs pe care aproape că l-am învățat pe dinafară, cuvânt cu cuvânt. Practic, în ultimele zile de dinaintea conferinței nu m-am mai putut concentra pe nimic altceva în afară de ce urma să vorbesc, toate celelalte lucruri pe care trebuia să le fac mi-au ieșit din gânduri.

Odată cu poza asta am anunțat că vreau să dau cadou cuiva din public „The Obstacle is the Way„, o carte scrisă de Ryan Holiday și bazată pe filosofia stoicilor. Știam că urmează să fie foarte mulți studenți la comunicare în sală, iar cărțile lui Ryan sunt perfecte pentru cei care vor să învețe despre domeniul ăsta (în frunte cu „Trust Me, I’m Lying” și „Ego is the Enemy” ).

Am urcat poza pe Instagram, i-am dat tag autorului, și aia a fost. M-am mai uitat la alte poze în care e tagguit și am văzut nu obișnuiește să interacționeze cu ele, știam deja din articolele lui că oricum petrece foarte puțin timp pe social media, așa că nu aveam vreo speranță că ar reacționa în vreun fel. Mai degrabă i-am dat tag ca să îl urmărească și alții, fiindcă merită.

A venit ziua conferinței, mi-am ținut discursul pe care-l pregătisem (nu mă întrebați cum a fost, fiindcă nu știu, am avut un blackout total, mai bine îi întrebați pe cei care erau prezenți în sală), a fost și sesiunea de Q&A în cadrul căreia am oferit cartea, s-a încheiat conferința, a trecut after party-ul dedicat și, într-un final, m-am întors la hotelul unde eram cazată.

La un moment dat, pe la 2-3 noaptea, m-am trezit din senin, deși telefonul era pe silent. M-am uitat peste el și am văzut următorul comentariu primit la poza mea de pe Instagram:

Screenshot_20170317-022733 (comentariu Ryan Holiday)

Un like și un simplu mulțumesc din partea scriitorului meu favorit – cu siguranță este cea mai tare răsplată pe care mi-o putea trimite Universul după conferința de joi. De neprețuit. happy

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed