Sustine-ma in cadrul Siemens Race 2012!

Nici bine nu m-am intors de la Timisoara ca deja tre sa’mi fac bagajele si sa plec iar: de data asta in Siemens Race, despre care va povesteam in articolul anterior si care se va desfasura de maine pana pe 16 mai. Voi fi in echipa cu Cristina Bazavan si vom concura cu alte 4 echipe de bloggeri, iar pentru a castiga cursa avem nevoie de ajutorul celor care ne urmaresc pe Facebook. Drept premiu pentru cel mai activ sustinator al nostru vom oferi un eBook Reader si, in cazul in care castigam, dam si premiul cel mare: o excursie pentru doua persoane la Hamburg. happy

Ne vom plimba cu masina pe urmatorul traseu:
10 mai: Bucuresti – Craiova
11 mai: Craiova – Govora – Campulung
12 mai: Campulung – Brasov – Targu Secuiesc
13 mai: Tg Secuiesc – Bacau – Iasi
14 mai: Iasi – Vaslui – Galati
15 mai: Galati – Tandarei – Constanta
16 mai: Constanta – Bucuresti

Pe parcursul cursei vom avea 4 quiz-uri pe care le vom putea rezolva doar cu ajutorul celor care ne urmaresc pe Facebook – nu avem voie sa venim noi cu raspunsurile, va trebui sa le lasati voi cat mai rapid in comentarii! happy Nu va panicati, va fi usor: toate informatiile pentru a rezolva quizurile va stau la dispozitie online, pe site-ul Siemens.ro si pe blogul lor – Hitechpedia.ro, deci cautati acolo. Cele 4 quizuri vor avea in total 20 de intrebari (5 de fiecare) si se vor tine la Bucuresti (maine dimineata), Campulung (11 mai, intre 17:00-18.30), Vaslui (14 mai, intre 14:30-16:30) si Galati (15 mai, intre 11:00-12:00). Doua dintre quizuri vor fi postate pe contul meu de Facebook, alte doua pe cel al coechipierei Cristina Bazavan (vom alterna, vom incepe cu un quiz la mine, urmatorul la Cristina). Va trebui sa lasati comentarii cat mai rapid cu raspunsurile corecte – vom posta prima intrebare si de abia dupa ce se va da raspunsul corect o vom putea posta si pe a doua, si tot asa pana la a 5a…toate astea intr-un timp limita de 20 de minute!

Deoarece mi-a fost furat telefonul de curand iar aplicatia instalata pe telefonul actual nu ofera sustinere pentru a updata paginile de Facebook, am hotarat ca cel mai bine ar fi sa se desfasoare concursul pe contul meu personal – am facut setarile la privacy astfel incat toate posturile/pozele/comentariile etc sa fie publice, asadar urmariti-ne aici: facebook.com/pyuric, respectiv aici: facebook.com/cristina.bazavan (contul colegei de echipa). Pentru a urmari intreaga cursa check out siemens.ro/race .

Celelalte echipe (care deja au anuntat public faptul ca vor sa joace murdar laughing ) sunt:
Artistii: Alex Mazilu & Razvan Baciu
Relaxatii: Alex Negrea & Adrian Ciubotaru
Crivasescu: Andrei Crivat & Marius Sescu
Ciresarii: Dan Dragomir & Razvan Pascu

Scopul nostru va fi de a descoperi / experimenta tehnologii de dezvoltare durabila, de a readuce in atentia publicului existenta unor solutii compatibile cu mediul inconjurator, implicand cetatenii dar si autoritatile publice in procesul de constientizare a necesitatii adoptarii acestora din timp pentru un viitor sustenabil.


3 Comments

Leave a Reply