#prinbucurestiulmeu 2

IMAG0585

Nascuta si crescuta in Bucuresti, imi place sa cred ca orasul asta nu prea mai pastreaza secrete la cei aproape 24 de ani ai mei. Mai ales dupa ce am citit tot ce-am putut despre el, il strabat pe jos cu fiecare ocazie iar una din pasiunile mele (dubioase, recunosc) este sa conduc noaptea aiurea pe stradute (ma relaxeaza).

Eram curioasa sa vad ce as mai putea afla din a doua editie #PrinBucurestiulMeu, eveniment organizat de Corina Georgescu. Se desfasoara astfel: se ia o mana de bloggeri, se urca intr-un autocar si se plimba toata ziua prin Bucuresti, precum niste turisti. Cu aparatele foto la gat / telefoanele mobile atasate de maini.

Vara trecuta, in prima editie, Corina ne-a plimbat prin Muzeul Cotroceni (pe care-l mai vazusem, doar ca de data asta am avut parte de unu’ din cei mai tari ghizi posibili), Muzeul Satului si Casa Poporului (pe acolo nu ajunsesem inca).

Anul asta ne-am oprit la Academia Militara (unde aveam abonament facut abonament in copilarie: veneam zi de zi cu rolele pe cand eram in generala), Dealul Mitropoliei (nu mai fusesem de vara trecuta), Hanul lui Manuc (nu am mai fost de vreo 2 saptamani si am promis ca nu voi mai trece prea curand), Palatul Mogosoaia si Muzeul Taranului Roman.

Pentru mine, cea mai misto parte a turului a venit la final: expozitia de sunete de la Muzeul Taranului Roman. Cum deja era toata lumea pe fuga din cauza oboselii, vreau neaparat sa revin zilele urmatoare sa revad aceasta expozitie. Daca aveti timp, va recomand sa treceti pe acolo. S-a deschis de curand si mai tine pana pe 5 februarie.

Expozitia_Brailoiu_Poster

Au mai scris despre asta si:
Hoinaru
Raluxa
Pietricel
Valy
Alina Constantinescu
Miruna
Corina MS
Andreea Burlacu
Papen
Alex Mielus

Cateva poze facute cu telefonul meu minunat:

Partenerii #prinbucurestiulmeu:
Paralela 45
Groupon
Hotel Razvan
LaserMaxx


7 Comments

  1. Un ghid al orasului ajuta de fiecare data

Leave a Reply