Nu se asculta, se simte

Cateva cuvinte scrise de mine la inceputul lunii decembrie, despre una din formatiile mele favorite romanesti. Veritasaga that is. Am zis sa fie si aici. happy

„Povestea acestei formatii a inceput la o lansare in club Martin in urma cu vreo 9 ani, unde s-au cunoscut Jhivago si Praetor, urmand a li se alatura si Dribbler.

Timp de 3 ani s-au numit „Triada”, dadeau toti banii pe studio, insa n-au reusit sa termine decat 4 melodii, printre care si un featuring pe un album Korekt.

Connect-R s-a alaturat trupei pe la inceputul anului 2000, moment in care au schimbat numele in VERITASAGA (in vino veritas… in veritas saga). Au scos doar o piesa in aceasta formula, iar Connect-R a plecat inapoi de unde venise, la formatia Gigantzii.

Dupa 5 ani, Veritasaga a scos albumul „Punct si de la capat”, care continea 21 piese, extrem de pesimiste as putea spune. Pe 19 septembrie 2004, Praetor s-a mutat in Australia, fiind inlocuit de Dj Sonia (ex membru Da Hood Justice).

Albumul nou se numeste „Cu Alti Ochi” si se pare ca va fi lansat in urmatoarele 3 luni.

Pana una alta, Veritasaga vor canta duminica in club Fire (alaturi de Afu-Ra, Criss Blaziny, Ad Litteram, Funktastiks, USM etc), concert dat de Hades Records cu ocazia implinirii a 10 ani. „

VREI MAI MULT?

Completează formularul de mai jos și o să primești ceva nou de la mine din două în două vineri. Te poți dezabona oricând vrei.

PE ACEEAȘI TEMĂ

COMENTARII

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed